Gdansk & Pomerania Workshop 2024

Gdańsk and the Pomerania region in Poland offer many exciting photography opportunities. Over a six-day photo workshop, you will have the chance to explore the beautiful old town of Gdańsk, the historic Gdańsk Shipyard, the stunning medieval Malbork Castle, fishing villages, beaches along the Baltic coast, and much more. The workshop runs from early morning until late at night, focusing on architecture, street photography, documentary, landscape, and night photography. It's a great opportunity to gain inspiration and skills in photography alongside others with the same passion.

Analog fotoworkshop på Jæren

I samarbeid med Stavanger Foto har jeg gleden av å by på en workshop eksklusivt for fotografer som bruker kamera med film til å fange motivene. Dette blir en to dager lang workshop hvor vi utforsker kystlandskap og kulturlandskap på Jæren sammen

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerende fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt nyttig hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor.

Portrettfotokurs i naturlig lys

Fotokurs i Drammen: Lær noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs. Kurset går over 3 ettermiddager og vi bruker mesteparten av tiden på at du selv får fotografere modeller under veiledning. I løpet av kurset får du også lære om hvordan du kan bruke fotoprogrammer til å få det beste ut av portrettene dine.Du velger selv om du vil fotografere med kamera eller mobil.

Færder Nasjonalpark Workshop 2024

Fotoworkshop i Vestfold: Jeg inviterer til en tre dager lang workshop hvor vi fordyper oss i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. Workshopen holdes i sin helhet i det vakre landskapet i Færder nasjonalpark. En herlig kombinasjon av naturglede og fotoglede!

Fotoworkshop Grønland

Bli med oss og opplev det arktiske landskapet på Grønland. De majestetiske isfjellene, den spektakulære isbreen og det magiske lyset gir en unik mulighet til sjeldne og fantastiske bilder.

Landskap og portrett fotokurs på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm 16 -18. august.

Få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på hovedmotivet. Vi har fokus på prosessen fra ide, fotografering, - og frem til ferdig sluttbilde. Bli med på en spennende og kreativ sommerhelg på fjellet!

Naturfotokurs på Jeløy i Moss

Bli med på et praktisk fotokurs der vi sammen utforsker noen av de fotografiske mulighetene naturperlen Jeløya i Moss har å by på.

Naturfotokurs på Jeløy i Moss

Bli med på et praktisk fotokurs der vi sammen utforsker noen av de fotografiske mulighetene naturperlen Jeløya i Moss har å by på.

Fotoworkshop hvalsafari/nordlys Alta - november 2024

Lær nordlysfotografering i Alta; trolig Norges beste sted for å se og fotografere nordlys! På dagtid blir det hvalsafari; store hvaler som knølhval og spekkhogger har nå vinteropphold i fjordene her nord.

Opplev Kroatia med kamera!

Fotoworkshop i Kroatia: Bli med og opplev Kroatias middelalderbyer, gateliv, kulturminner, arkitektur og natur gjennom en 6 dagers workshop. Du får bli med til flere av de fineste fotostedene i Kroatia og får tett oppfølging slik at du kan utvikle deg videre innen fotografering. Målet er å inspirere deg til å ta mer spennende reisebilder og trene blikket ditt til å se motiv og fotomuligheter på nye måter. [Vodice, 7.–12. mai 2024]

Opplev Kraków og Auschwitz med kamera!

Fotoworkshop i Kraków og Auschwitz 2024: Gjennom nesten tusen år Kraków vært en kulturell smeltedigel og et senter for vitenskap og handel i Sentral-Europa. Du har kanskje vært i byen som turist? Auschwitz-Birkenau står som et av verdens tydeligste minner om grusomhetene som ble begått mot jøder, polakker og andre folkegrupper under andre verdenskrig. I løpet av workshopen benytter vi en hel dag til å fotografere i Auschwitz-Birkenau. [Kraków og Auschwitz, 23.–26. mai 2024.]

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 1-5 juli. 2024.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med ett nytt tema hver dag. Det blir utflukter til spennende lokaliteter, personlig oppfølgning inne og ute, ny inspirasjon og fotoglede.

Kurs i makro-fotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Opplev hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden. På kurset får du hjelp til å utnytte kamera for nye blinkskudd.

Fotoeventyr til magiske Jomfruland

Få spektakulære landskapsbilder - laget av deg, med din mobil! Du vil bli inspirert, komme til nye steder som tar pusten fra deg og fotografere på de beste fotospot’ene. Få med deg den berømte hvitveisblomstringen, eikeskogen og de vakreste svabergene.

Kurs i utendørs hundefotografering

Gjennom dette kurset vil du lære alt fra valg av objektiv og kamerainnstillinger, til teknikker for å mestre lys, bakgrunn, og posering i utendørs miljøer. Kurset dekker også grunnleggende og mer avanserte teknikker innen etterbehandling i Photoshop og Lightroom, slik at dine bilder virkelig kan skinne.

Fotoworkshop Nordlys / Høstfarger Alta 2024

Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september, og få steder er de mer intense enn nettopp her! Legg til nordlys over Finnmarksvidda så er motivet komplett! Tur til Sørøya samt storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

MENTORPROGRAM I PORTRETTFOTOGRAFERING

Et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok og utstilling. Portretter kan være så mangt – ikke bare mennesker, men også dyr, blomster og interiør.

Fotokurs langs Akerselva

Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.

Kreativ fotohelg på Ona

Blir du med på en inspirerende fotohelg på fantastiske Ona? Vi vil utforske tema mindfulness med kamera i hånden.

Kombinert kurs i Foto og Fotobok

Har du tusenvis av bilder, men ingen fotoalbum å bla i? Liker du å ta bilder av ungene dine, familien din, men ønsker å utvikle dine ferdigheter og bli inspirert? Da er dette kurset for deg!

Kreativ fotografering med flere eksponeringer i kamera

I dette tredelte online kurset vil du lære hvordan du kan skape kunstneriske uttrykk ved å legge flere bilder oppå hverandre, direkte i kameraet.

Online fotokurs - Kreativ fotografering med kamerabevegelse

I dette tredelte kveldskurset kan du la kreativiteten flyte, sammen med likesinnete fotoentusiaster. Du vil lære hvordan du kan skape kunstneriske bilder ved å bevege kameraet.

Begynnerworkshop - Fra knipsing til fotografering

Dagskurs i grunnleggende kamerateknikk - Volda. Ønsker du å forstå sammenhengen mellom ISO, blender og lukkertid? Både teori og praktiske øvelser med personlig veiledning vil bli gitt.

Vinterfotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Bli med på vårt populære fotokurs på Venabygdsfjellet 19-21 januar. Opplev det magiske vinterlyset. Dette er den perfekte måten å starte nyåret med masse inspirasjon og fotoglede.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 7/5

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 18/6

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

Workshop Lys med Terje Skåre 6/4 og 7/4

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Makrofotograferingskurs i Oslo med fotograf Terje Skåre starter 5/6

Dette er et praktisk kurs i makrofotografering med nyttig bildegjennomgang på siste kurskveld. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted! Slipp kreativiteten løs!
Åpne uskalert versjon i eget vindu