Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Sted: SAGA GALLERI - INDERØY
Når: 16.06 - 18.08
I år er 13´de året vi inviterer til sommerutstilling på SAGA og sprer fotoglede fra Inderøy.
Les mer »
Kombinert kurs i Foto og FotobokFotografering - Generell fotografering
Sted: Nettkurs (Zoom)
Når: 13.02 - 15.01.25
Har du tusenvis av bilder, men ingen fotoalbum å bla i? Liker du å ta bilder av ungene dine, familien din, men ønsker å utvikle dine ferdigheter og bli inspirert? Da er dette kurset for deg!
Les mer »

Gdansk & Pomerania Workshop 2024Fotografering - Generell fotografering
Sted: Gdansk
Når: 29.08 - 02.09
Gdańsk and the Pomerania region in Poland offer many exciting photography opportunities. Over a six-day photo workshop, you will have the chance to explore the beautiful old town of Gdańsk, the historic Gdańsk Shipyard, the stunning medieval Malbork Castle, fishing villages, beaches along the Baltic coast, and much more. The workshop runs from early morning until late at night, focusing on architecture, street photography, documentary, landscape, and night photography. It's a great opportunity to gain inspiration and skills in photography alongside others with the same passion.
Les mer »
Analog fotoworkshop på JærenFotografering - Landskap
Når: 16.08 - 17.08
I samarbeid med Stavanger Foto har jeg gleden av å by på en workshop eksklusivt for fotografer som bruker kamera med film til å fange motivene. Dette blir en to dager lang workshop hvor vi utforsker kystlandskap og kulturlandskap på Jæren sammen
Les mer »
Oppdag Oslo med kamera!Fotografering - Generell fotografering
Når: 02.08 - 04.08
Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerende fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt nyttig hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor.
Les mer »
Portrettfotokurs i naturlig lysFotografering - Portrettfoto
Når: 22.07 - 24.07
Fotokurs i Drammen: Lær noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs. Kurset går over 3 ettermiddager og vi bruker mesteparten av tiden på at du selv får fotografere modeller under veiledning. I løpet av kurset får du også lære om hvordan du kan bruke fotoprogrammer til å få det beste ut av portrettene dine.Du velger selv om du vil fotografere med kamera eller mobil.
Les mer »
Fotoworkshop GrønlandFotografering - Landskap
Sted: Grønland, Ilulissat
Når: 25.06.25 - 30.06.25
Bli med oss og opplev det arktiske landskapet på Grønland. De majestetiske isfjellene, den spektakulære isbreen og det magiske lyset gir en unik mulighet til sjeldne og fantastiske bilder.
Les mer »
Når: 16.08 - 18.08
Få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på hovedmotivet. Vi har fokus på prosessen fra ide, fotografering, - og frem til ferdig sluttbilde. Bli med på en spennende og kreativ sommerhelg på fjellet!
Les mer »
Når: 21.11 - 25.11
Lær nordlysfotografering i Alta; trolig Norges beste sted for å se og fotografere nordlys! På dagtid blir det hvalsafari; store hvaler som knølhval og spekkhogger har nå vinteropphold i fjordene her nord.
Les mer »
Når: 12.09 - 17.09
Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september, og få steder er de mer intense enn nettopp her! Legg til nordlys over Finnmarksvidda så er motivet komplett! Tur til Sørøya samt storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!
Les mer »
Når: 19.09 - 24.04.25
Et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok og utstilling. Portretter kan være så mangt – ikke bare mennesker, men også dyr, blomster og interiør.
Les mer »
Foto Workshop på DovreFotografering - Natur og dyr
Sted: Dovrefjell
Når: 19.09 - 22.09
Bli med på fotoworkshop med Øyvind Martinsen i spektakulære høstfarger på Dovre!
Les mer »
Sted: TRANØY
Når: 23.08 - 27.08
Fotograf Arnfinn Johnsen har samlet sine kunnskaper til en super-workshop på Tranøy Fyr i august 2024.
Les mer »
Naturfoto halvårskursFotografering - Natur og dyr
Når: 10.09 - 04.06.25
Drømmer du om å ta naturfotograferingen et steg videre? Lære mer og oppleve mer? Fototurer til flere av verdens mest ikoniske naturperler; Finnmark og nordlys - samt nasjonalparker i USA og Island. Naturfoto ved Alta folkehøgskole er et samlingsbasert halvårskurs for voksne som strekker seg fra september 2024 til mai 2025.
Les mer »
Når: 08.10 - 22.10
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Arches, Canyonlands samt Monument Valley og Valley of the Gods!
Les mer »
Fotoworkshop på IslandFotografering - Landskap
Når: 18.09 - 22.09
Vulkanøya Island – Eventyrlig vakker med varme kilder og dramatisk natur!
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu