Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Pixum feirer 8 år - du får gavene

Gjør du noe 11. april? Synes du postbudet ditt trenger litt mosjon? Pixum feirer denne dagen sin 8. fødselsdag. Og gavene får de som besøker Pixum denne dagen.
Blant tilbudene er en gratis mega-poster (30cm format), gratis frakt og 24 kroner rabatt på bestillinger som blir foretatt 11. april.

Pixum var en av de første online fototjenester som ble etablert i Tyskland. Siden har Pixum åpnet online "kontor" over hele Europa (på åtte språk), og er en av pionerene innenfor sitt felt.

Pixum er en av de ledende uavhengige online fototjenester i Europa. Pixum produserer alt fra profesjonelle fotoprints og plakater (til 50x75cm) til gaveartikler som fotokrus, puslespil, t-shirt, kosedyr etc.
I tillegg kommer print av gratulasjonskort eller invitasjonskort med egne digitalfotos, til kalendere og minnespill. Kunder kan lagre inntil 1GB med bilder og presentere dem for venner og familie i online album. Under www.pixum.com kan kunder fra hele Europa bestille produkter på engelsk, nederlandsk, dansk, italiensk, portugisisk, spansk og tysk.
Pixum er sertifisert medlem av Trusted Shop og fikk i november 2007 utmerkelsen "Deloitte Technology Fast 500 EMEA". Prisen som tildeles av revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte, gis til de 500 hurtigst voksende teknologibedrifter i Europa, Afrika og Midtøsten.

http://www.pixum.no/jubileum
Baard Hansen - Fototjenesten Pixum feirer 8-årsdag
Fototjenesten Pixum feirer 8-årsdag
Baard Hansen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu