Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nye COOLPIX S52 og S52c kombinerer design og ledende teknikk

Oslo, 10. april 2008 – Nikon Europe lanserte i dag S52 og S52c, to nye tilskudd i den suksessrike COOLPIX S-serien med kompakte digitalkameraer. De nye kameraene byr på et elegant design som forener stil og brukervennlighet. Kameraene appellerer til kvalitetsbevisste forbrukere som forlanger avansert teknologi og god design i samme produkt. Begge kameraene har en oppløsning på 9 megapiksler. Det gir skarpe og klare bilder, og i tillegg har de to nye modellene et plassbesparende, vertikalt montert NIKKOR-objektiv med 3x zoom og VR-bildestabilisering. S52c viderefører Nikons innovative Wi-Fi-kompatibilitet i COOLPIX-serien. Det betyr innebygd mulighet for tilkobling til Internett, slik at brukerne kan dele bilder umiddelbart med venner over hele verden.
Nikons egen EXPEED-teknologi sikrer rask bildebehandling og betjening, sier Kazuhiro Okano, Assistant Manager Consumer Products hos Nikon Europe, - og COOLPIX S52 byr på en unik kombinasjon av stil og teknologi. Vi har sikret at den høye ytre kvaliteten på disse kameraene står i stil med de avanserte nyvinningene inni. Vi håper at fargeutvalget vil tiltale både menn og kvinner, og vi er overbevist om at de som ser etter avanserte funksjoner, vil elske Wi-Fi-funksjonaliteten i S52c.

COOLPIX S52c
Med sitt sofistikerte, bølgete overflatedesign, myke linjer og en nydelig finish, er S52c en nytelse å bruke. Selv om den er lett og kompakt, er S52c fullpakket med funksjoner. En oppløsning på 9,0 megapiksler, EXPEED-bildebehandlingskonsept og NIKKOR 3x optisk zoomobjektiv med VR-stabilisering basert på linseforskyvning, sikrer toppkvalitet på bildene. Bilder kan deles umiddelbart ved hjelp av den innebygde Wi-Fi-tilkoblingen, og sendes med ett eneste trykk på en strategisk plassert knapp. Internettbrukere kan dra nytte av my Picturetown, Nikons eget bilde- og videolagringsområde. Der får du gratis lagring og deling av opptil 2 gigabyte med bilder og filmfiler. Deling av bilder med dem som er i ens umiddelbare nærhet, forbedres med den 3 tommer store LCD-skjermen som har en stor betraktningsvinkel og høyt kontrastnivå, slik at synligheten er best mulig.

S52c inneholder tre av Nikons unike nyvinninger: Ansiktsfokus, Reduksjon av røde øyne og D-Lighting, og øker ISO-følsomheten i situasjoner når lysforholdene er dårlige. Dette betyr at S52c er godt rustet til å ta bilder av enkeltpersoner og grupper, både innendørs og utendørs. Denne muligheten forbedres med filminnspilling, 15 motivprogrammer for optimale resultater med forskjellige motivtyper, samt en makroinnstilling som gjør at man kan ta bilder på avstander ned til 4 cm.


COOLPIX S52
S52 har de samme spennende funksjonene som S52c, men er myntet på de som ikke trenger Internett-tilkoblingsmulighet. Dette gjør at S52 kan være noe mindre (93 mm bred), og modellen tilbys i to farger, sølv og svart (avhengig av landet den selges i). Begge kameraene har behagelig, brukervennlig betjening og en lettfattelig skjermmeny for tilgang til avanserte funksjoner.

S52c og S52 vil være tilgjengelig hos alle Nikon-forhandlere fra 25. april, til veiledende utsalgspris på henholdsvis NOK 2690,- og NOK 2290,- inkl. MVA.

Du kan lese mer om Nikons prisbelønte produkter på www.europe-nikon.com
Høyoppløselige bilder finnes på http://press.nikon.se

Kontaktpersoner:
Linn Andresen
Marketing Coordinator
Tel: + 47 67 82 74 05,
E-post: andresen@nikon.no

Vegar Berg
Product Specialist
Tel: +47 67 82 74 06
E-post: berg@nikon.no

KJEKT Å VITE:

COOLschool – tilbys alle som kjøper et COOLPIX kamera
COOLschool er et totimer langt kurs der det bl.a. gjennomgås det som er spesifikt for digital fotografering og forklarer de vanligste begrepene. Nikon gir deg grunnleggende råd om bildekomposisjon og demonstrerer hvordan du får de beste blitsbildene. Dessuten får du en gjennomgang av Nikons aktuelle programmer for bildehåndtering.

Om Nikon
Nikon Corporation, grunnlagt i 1917, sikret seg plassen som en pioner innen optisk glass teknologi i Japan. Med økende vekst og ekspertise tilbyr Nikon nå diverse produktrekker, fra verdenskjent fotoutstyr for vanlige brukere og profesjonelle til industrielt presisjonsutstyr.

Nikon Europe B.V. distribuerer en bred rekke av bildeprodukter, fra vanlige til profesjonelle digital SLR kameraer, Nikkor optikk, Speedlights og systemtilbehør; Nikon COOLPIX kompakt digitalkameraer; Coolscan digitalfilm scannere; 35mm film SLR kameraer; Nikon software produkter og Nikon sports og hobby optikk. I hjertet av hvert Nikon kamera er det eksklusive Nikon funksjonssystemet, som gjør det lett for alle å ta utrolige bilder.

Du kan lese mer om prisbelønte Nikon-produkter på: www.europe-nikon.com

Nikon Norge
Martin Lingesvei 17
1330 Snarøya
T. +47 67 82 74 00
www.nikon.no

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu