Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

KurspakkeA Nikon speilrefleks (1/2 dag)

Kurset tar for seg valg og muligheter for optimalisering av bildekvalitet med kameraet. Vi går igjennom alt som er nytt i forhold til fotografering med tradisjonell speilrefleks. Innhold: sensor (oppløsning, bildestørrelser, utsnitt), aktiv bruk av fargeskjerm for å ta bedre bilder, kvalitetsinnstillinger, introduksjon til råfiler, grunnleggende oppsett av kamera, valg og håndtering av minnekort, håndtering av batterier, overføringavbilder til datamaskin. Deltagere oppfordres til å ta med eget kamerautstyr.
Interfoto arrangerer "Kom i gang kurs" med Nikon speilreflekskamera.

Innhold: Kurset tar for seg valg og muligheter for optimalisering av bildekvalitet med kameraet. Vi går igjennom alt som er nytt i forhold til fotografering med tradisjonell speilrefleks. Innhold: sensor (oppløsning, bildestørrelser, utsnitt), aktiv bruk av fargeskjerm for å ta bedre bilder, kvalitetsinnstillinger, introduksjon til råfiler, grunnleggende oppsett av kamera, valg og håndtering av minnekort, håndtering av batterier, overføringavbilder til datamaskin. Deltagere oppfordres til å ta med eget kamerautstyr.

Forkunnskap: Deltagere må kunne betjene PC eller Mac.

Kursleder: Einar Engebretsen

Tidspunkt: Klokken 09:00-13:00

Sted: Interfotos kurslokaler i O. H. Bangsvei 51, Høvik.

Pris: 1900,- per deltaker. Kurset er gratis hvis du har kjøpt kamera med  KurspakkeA av Interfoto. Prisen inkluderer enkelt kursmateriale og kursbevis. Påmelding: Bestill direkte via vår webshop eller ved å sende en E-post til kurs@interfoto.no. Påmelding er bindende. Interfoto forbeholder seg rett til å avlyse kurset hvis antall påmeldinger blir færre enn 4. Hvis kurset blir overtegnet vil de påmeldte som ikke får plass,fåtilbud om nytt kurs på et senere tidspunkt.

Spørsmål om kursinnhold eller påmelding: Kursavdelingen på kurs@interfoto.no.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu