Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

EPSON og Apple med partnere på Fotografi 2007

Epson og Apple har fellesstand i samarbeid med Profil Data´s partnere EIZO, X-Rite Gretagmacbeth, Colorvision, DXO og Crumpler under årets største fotobegivenhet; Fotografi 2007 på Oslo Kongressenter den 2.-4. mars, kl. 10.00 - 19.00.

I dagens digitale fotoverden er det gitt stor oppmerksomhet på optimal input med digitale kameraer, men kunnskapen om å få gode resultater etter at bildet er tatt har vært forholdsvis liten. Vi har i flere år arbeidet med å bygge opp kompetanse med å finne produkter og løsninger som skaper optimale resultater ved bearbeiding, fargestyring og output, sier Per Arnfinn Persen i Profil Data. Og sammen med eksperter fra Apple, Epson Europe, Eizo Europe, X-Rite Gretagmacbeth, Colorvision og DXO vil vi gi deg gratis seminarer, produktdemos og messetilbud på det absolutt siste innen digital bearbeiding og output.
Her er noe av det vi vil vise deg:

EPSON
Sjekk hvor god kvalitet du får med storformatskriverne Epson Stylus Pro 3800, 4800, 7800 og 9800, sammenlign bruk av standard profiler med kalibrerte profiler. Andre produkter som vil vises er Epson P-3000 og 5000 Photo Fine Player - bærbar bildebank med Adobe RGB fargeskjerm. Epson Perfection V-700 og V-750 scannere. Epson RangeFinder R-D1s verdens første digitale kamera med målsøker som støtter M objektiver fra Leica, Voigtländer m.fl.

APPLE
Apple viser hvorfor de siste Mac Pro, MacBook Pro, MacBook, iMac og skjermer sammen med Aperture, iPhoto og iPod er løsningen for profesjonelle fotografer og fotoentusiaster.

EIZO
Se hvorfor EIZO vinner alle tester med sine 14 – 16-bit skjermer med utvidet fargerom opptil Adobe RGB. Finn ut hvorfor man bør velge skjermer som har egen kalibreringssoftware, hardware-kalibrering, 5 års garanti og holder konsise og riktige farger over tid.

X-RITE GRETAGMACBETH
Viser løsninger for profesjonelle fotografer i fargestyring og kalibrering av skjermer, skrivere, projektorer, scannere og digital kamera ved hjelp EyeOne Display 2, EyeOne Photo SG, ProfileMaker 5 og Digital Color Checker Chart fargekart.

EIZO – X-RITE – EPSON
Har gått sammen om å definere en felles WYSIWYG (What You See Is What You Get) kalibreringsløsning for optimal match mellom skjerm, skriver og papir. Eizo ColorEdge CE skjermer, Eizo ColorNavigator software, X-Rite EyeOne kalibrator og Epson fotoskriver med K3 blekk.

COLORVISION
Colorvision har klart å vise fotoverdenen at kalibrerering av skjermer er et must og tilbyr prisgunstige løsninger til den glade amatør og foto entusiaster. Vi viser hvor enkelt og viktig det er å kalibrere og få riktige farger på skjermer og skrivere ved hjelp Colorvision Spyder2-familien og PrintFix Pro Suite.

MOAB PAPER
Moab Entrada Fine Art Bright White og Natural er et 2 sidig syrefritt bomullspapir og leveres i arkstørrelser A4, A3, A3+ og rullstørrelser 17”, 24” og 44”, i 190 eller 300 gram. Nylig kåret til ”Best i Test” av tidskriftet Fotografi og Morten Løbergs store papirtest.

DXO OPTICS PRO 4.1
Norgeslansering av DXO Optics Pro 4.1. DXO Optics Pro er en råkonverter program med automatisk eller manuell bildeoptimalisering og optisk oppretting for Nikon, Canon og Sony/Konica Minolta DSLR kameraer. I tillegg støttes prosumer/kompakt-kameraer fra Canon, Nikon, Fujifilm, Sony/Konica Minolta, Olympus, Kodak, Panasonic og Samsung.
3 versjoner:
Starter for Prosumer kameraer
Standard for Canon 10D-400D og Nikon D40-D200
Elite for Canon 5D-MarkII og Nikon D2x.

CRUMPLER
Det startet for 15 år siden i Australia da en designer fikk i oppdrag å designe vesker for det Australske postbudet. Funksjonalitet, kvalitet og design står i fokus hos Crumpler! Nå har de løsninger for oppbevaring av alt innen den digitale hverdag. Ta anledningen til å se og ta på de nye Crumpler fotobaggene og -sekkene. Sjekk våre messetilbud!


Gratis seminarer på Apple Epson standen

Aperture _RAW kraft møter rå kraft
Erling Teig, Apple Inc.

Professional Printing for Fine Art and Photography
Andreas Ohlert, Epson Europe

Hur ser din bild ut ?
Anders Jönson, Eizo Europe

Color Control your Digital Photo Workflow
Liane May, X-Rite Gretagmacbeth

Color Management A Photographers Perspective
Oliver Mews, ColorVision

Bildeoptimalisering og råkonvertering med DXO Optics Pro
Per Arnfinn Persen, Profil Data as

Inntekter og kostnader Epson fotoskrivere
Per Arnfinn Persen, Kai Olsen, Profil Data as
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu