Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotorådet inn i IKT-Norge

Fotorådet blir en gruppe i IKT-Norge fra 1. januar 2007
PM 1.1.2007:

Fra 1.1.2007 er Fotorådet en gruppe i IKT-Norge.

Gruppen vil etter hvert utvides med nye aktører, samtidig som enkelte firmaer i de siste par årene er blitt borte, har fusjonert eller har forandret sin profil slik at de ikke lenger har naturlig tilhørighet i gruppen. Fotorådets oppgave blir i stor grad som før, med å samle statistikk om fotomarkedet, gjennomføre forbrukerundersøkelser og drive informasjonsarbeid som både gir medieplass og som vil være til nytte for det fotograferende Norge.

Fotorådets styre fortsetter fram til generalforsamlingen våren 2007 og ledes av Ole Bjørn Knudsen i FotoKnudsen AS. Knut Førsund fortsetter som Fotorådets informasjonssjef, men er fra 1.1. 2007 engasjert av IKT-Norge.

- Alle sammenslåinger og større forandringer har sine utfordringer, sier Førsund. - Fotobransjen og fotomarkedet har vært gjennom meget store forandringer de siste 3-4 årene, den digitale tidsalderen har satt sine spor. Vi er inne i en ny tid, og nye tider krever nye måter å løse hverdagene på. Jeg ser at fotogruppens medlemmer vil få et bredere tilbud enn de har hatt i Fotorådet, og vi får se om vi klarer å oppnå minst like god og positiv medieoppmerksomhet som vi har hatt de siste årene. Nyhetsverdien rundt det digitale er selvfølgelig mindre, men det finnes fortsatt mye annet å ta tak i, avslutter han.

Fotorådet, IKT-Norge, Pb. 546 Skøyen, 0214 Oslo Tlf. 22 54 27 40
Informasjonssjef: Knut Førsund, tlf. 918 36 651 knut@fotoradet.no

http://www.ikt-norge.no/

Robert Meyer -
Robert Meyer

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu