Høstminne fra Tovatnet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger366
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286205} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Monika Frisvold V.



VAKKERT...Bjørn..PRAKTFULT!!!!
ANBEFALES........

mvh monika
Audun Å.

Et nydelig bilde, med et fantastisk lys.
Mvh Audun
Espen R.

Voldsomme farger som lyset bringer frem her, Bjørn. Men funker bra det. Fin komposisjon også, med bra bruk av forgrunn og ok plassering av båten. Er noe støy i bildet som jeg synes er litt sjenerende.
vh
Espen
Avsluttet .

Veldig fint bilde med flott lys.
Hilsen Tone!
Viggo Strand K.

Et nydelig bilde fra fjellheimen. Båten er riktig plassert og gir bilde liv. Solen på fjellene i bakgrunnen er muligens så varm i fargen, men jeg synes kontrasten til resten av bildet blir i meste laget. Tror du hadde fått et bedre bilde med å tone ned gulfargen på fjellene.

Viggo
Tom R.

Et pent bilde med fin speiling i vannet.
Når det gjelder fargen på fjellet så har du vist vert litt hår med spakene,
litt demping her ville ha gitt et bedre resultat.

Tom:)
Knut Børge S.

Hei Bjørn!

Nydelig landskapsbilde med fantastisk lys. Vakkert!

mvh KBS
Tone A.

Hei Bjørn
Du er en berre så flink til å få fram nydelege landskapsbilde som osar av idyll.
Her har du fanga ei stille stund kor frosten pregar forgrunnen som har så kjølige bruntonar i skuggen. Båten ligg fint plassert kor berre blåsa har litt lys på seg. Det er også ei blåsa bak fjellbjørka i ventresida.
Midtgrunnen med det stille vatnet gjer mykje for bildet, pga det gultona fjellet som speglar seg og gir kontrast til det skuggelagte fjellet bak.
I bakgrunnen er det snøen som forsterkar kulda og kor det gulltona fjellet er ein fin kontrast mot den rolege himmelen.
Fin oval form på vatnet som fortset bakover kor sepeglinga er meir tung pga det skuggelagte fjellet. Lyset er flott her i kontrast mot det frostlagte landskapet. Litt støy på himmel og vatn elles flott komponert og eksponert med ei stemning som osar av stilla og kulde.
:) Tone
Odd E. k.

Hei Bjørn!

En tidlig morgen fra koia, der fagre storlidalen med tovatna er en fin plass å være på nå senhøstes. Vatnet er så stille at en kan fotografere motiver fra det og rimfrosten heng sikkert som en skarp riv i nesen. Flott fanget Bjørn, da jeg også skulle vært der, der og da. Storsalen bader i en frisk morgensol og skaper en idyllsik stemning. Vakker dette Bjørn!!

Ha en fin tirsdagskveld!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Hei
Du er ekspert på å fange stemninger i naturen og det har du også her klart på en utmerket måte. Jeg synes du er en dyktig landskapsfotograf. Det er ikke bare bare å få et landskapsbilde til å bli spennende. Synes dette er det beste du har lagt ut på en liten stund nå, men det betyr ikke at de andre bildene er dårlige. Synes fjellene virker litt vel mye rødlige i forhold til resten av bildet som nesten er s/h i forhold, men ser ut til at lyset var slik denne høstkvelden.

MVh Aleksander
Reidar N.

Eit utruleg fint lys i dette bildet, nesten litt for mykje av det gode. Du har ein del fine bilder frå denne staden har eg sett. Fint å ha ein slik plass når forholda slår til slik som her.

Reidar
Svend Wiig L.

Hei Bjorn!

Nydelig stemningsbilde fra fjellet der båten og den røde bøyen ved siden av den deilige kvelds/morgenlyset på fjelt bærer hele bildet!

Mvh Svend
Tove H.

Der dukker Tovatnet opp igjen - nok et nydelig bilde! Vakkert lys og speiling! Fjellet skinner som det reneste gull! Fint med båten som ligger der aå fredelig på det klare vannet. Flott stemning, Bjørn!
Mvh Tove
Liv F. D.

Hei Bjørn,
nydelig landskapsbilde igjen her. Likte godt fargene og lyset. Flott komp, alt stemte!
mvh
Liv '')
Mandy Christin P.

Dette var nydelig :) Deilig stemning i bildet ditt. Flott speilig i vannet og et fantastisk lys! Kontrastene her er nesten ekstreme.
Bra jobba :)

Mvh Mandy
Jan-Torstein H.

Dette var et nydelig bilde. Vakre farger, og et utrolig fint lys. Flott komposisjon. Flott gjenspeiling i vannflaten. Prikken over i en er båten`s plassering i bildeflaten og at du har fått med månen. Mvh Jan-Torstein.
Håvard S.

Aldeles vidunderlig lys og landskap!
Speilinga, rimfrosten, månen og båten. Alt stemmer!
Dette får du en Trysilsnipp fra meg for

Mvh. HåvardS
Martin E.

Kanonbilde! Helt fantastisk, lys, komp atl! Det eneste pirket jeg kan se er at den ''blåsa'' som båten ikke er festet til, kunne godt vært konet bort. Men det er bagateller.
Mvh Martin
Bjorn F.

Takker til dere alle for de hyggelige og fine komentarene.
Takk for anbefalinga Monika.Takk for Trysilsnippen Håvard. Takk til deg Aleksander for ''skrytet''.Takk til Tone og Odd for fin beskrivelse av bildet.
Mange hilsner fra Bjørn.
Avsluttet .

Kann ikke bli bedre.Flotte farger og speilbilde.God komp.
MVH
TGM
Egil S.

Dette er så flott!
Nydelig bilde som kunne vært tatt direkte ut av et eventyr.

Mvh.
-Egil
Bjorn F.

Takk Egil og Tommy for hyggelige tilbakemeldinger.
Hilsen Bjørn.
Espen B.

Dette var utrolig flott ja! God komposisjon og meget severdig!

mvh Espen
Ronny A.

Hei Bjørn.
Du er dyktig til å få fram en god stemning i bildene dine, og dette var ikke noe unntak:-) Lyset på fjellet og båten på vannet gjorde susen.
mvh Ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu