-Alt har sin tid-
"ifølge Forkynneren (3:1-8), men ennå nesten 1/2 år igjen her inne - bare en påminnelse til de av dere som er misfornøyd med det meste"
Utstyr
  • samsung Galaxy A34 5G
  • -
  • Brennvidde4.7mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1170791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jostein S.
Hei
Det er jo selveste Per Arne Dahl!
En av mine favoritter på den åndelige arenaen
Gunnar F.
Takk Jostein - ja, denne karen kjenner du sikkert bedre til enn meg, nevnt under nøkkelord - en utmerket formidler av det åndelige, her fra TV-skjermen i dag. Jeg leser på Forum at Cameralla ikke kan måle seg med "Dotten" skrevet av gamlingene - glad jeg ikke har DELTATT der :-) - hvorfor ikke benytte seg av tilbudet her inne ut året?
Glad jeg enda har allsidige interesser her fra mobilen og godstolen - nå sparkes semifinalen under fotball EM mellom Nederland og England snart i gang - spennende kveld i møte.
God kveld!
Mvh Gunnar
Gunnar F.
Ja, da blir det Harry Kane med draktnummer 9 mot 16-åringen Yamal i finalen - rutine/erfaring mot ungdommelig pågangsmot :-)
Ingvald Bright N.
Gunnar. Jeg syns det er mer trist på de unge. Vi eldre har tross alt fått være med så plass lenge. Jeg har fått lært mye .Til Amen, vil det alltid komme. før eller senere. Ingvald Heia England
Gunnar F.
Takk Ingvald - morslekta kommer fra Skottland så da får jeg heie på England selv om jeg har vært mer i Spania etter at jeg ble pensjonist - fornøyd med livet tross alt - mer bekymret for etterkommere!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu