Foto.no og Fotolab slår seg sammen

-Mer ekspertise, større vareutvalg, eget naturfotosenter og flere steder du kan hente varer.
To av Norges ledende foto- og videoforhandlere har nå kombinert sin ekspertise og lidenskap for å tilby deg det beste innen fotoutstyr og tjenester. Fotolab, tidligere Stjørdal Foto og Foto.no er uavhengige butikker som først og fremst driver fordi vi synes det er gøy. Denne lidenskapen håper vi smitter over på kundene, slik at alle får mer glede og utbytte av foto og video.

Fotolab har vært i prosessen med å åpne avdeling på Billingstad i Asker, og sammen får vi nå fire avdelinger i Norge.

-Når vi nå slår oss sammen beholder vi naturligvis denne gleden og entusiasmen, men det følger med noen fordeler for dere som kunder, forteller gründer, Roar Sandvik, i Foto.no:

• Utvidet ekspertise: Vi har nå flere eksperter på plass, klare til å hjelpe deg med alt fra enkle spørsmål til avanserte løsninger.
• Større vareutvalg: Med vår samlede styrke kan vi tilby deg et enda bredere spekter av produkter og tjenester, slik at du alltid finner det du trenger.
• Naturfotosenter: Billingstadavdelingen blir nå vårt Naturfotosenter, et møtested for natur- og fotointeresserte, både fysisk og digitalt.
• Service- og salgsentre med hentested for nettbutikk i Bergen og Stjørdal: Dette betyr at du fortsatt kan få hjelp til det meste fra å finne riktige løsninger, innbytte av utstyr, problemer med utstyr og henting av produkter som er bestilt på nett. Det vil også være et utvalg av de viktigste «melk- og brødvarene» på lager, og i Stjørdal opprettholdes det eksisterende print-tilbudet. Vårt B2B team jobber på tvers av alle avdelingene med skreddersydde utstyrs-løsninger for innholdsproduksjon og digital kommunikasjon.
• B2B team jobber på tvers av alle avdelingene med skreddersydde utstyrs-løsninger for innholdsproduksjon og digital kommunikasjon.
• Hovedbutikken i Bjørvika: Hovedbutikken vil fortsatt være i Dronning Eufemias gate 12 i Barcode i Oslo, men er det vanskelig å komme dit, har du nå flere muligheter andre steder.

Det vil si at både gründer av Fotolab, Kjetil Schjølberg, og resten av teamet fortsetter, og er med på å utvikle Foto.no/Fotolab videre. Kjetil som selv er en lidenskapelig naturfotograf, skal ha sin base på Naturfotosenteret på Billingstad.

- Vi ønsker å være din foretrukne destinasjon for alt innen foto og video, enten du er en entusiast, bedrift eller profesjonell. Vår felles visjon er å skape den beste fotobutikken i Norge, og vi er sikre på at denne sammenslåingen vil gi deg enda bedre opplevelser, forteller Sandvik.

Enkelte vil kanskje tenke at færre aktører betyr mindre konkurranse og dermed høyere priser. Faktum er at konkurransen har vært så hard at det ikke har vært bærekraftig for bransjen, og med denne sammenslåingen vil synergiene som oppnås gjøre situasjonen lettere for begge parter, og dermed får vi også et sunnere marked.

Som kunde vil du kanskje merke at skilting blir annerledes, men ellers vil du kunne fortsette å handle med de samme menneskene på den samme måten som tidligere.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Audun S.
Blir det to nettbutikker eller en?
17.4
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu