Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Baanrud stiller ut i Roma

Anne Lene Baanrud stiller ut 14 abstrakte bilder under tittelen "Unseen" på galleriet Stamperia Del Tevere i Roma, fra 12.-26. mars 2010.
Anne Lene Baanrud har bakgrunn som kunsthåndverker innen keramikk og tekstil. Nå skal hun ha sin første soloutstilling utenlands. Galleriet Stamperia Del Tevere drives av 5 grafiske kunstnere, i den sjarmerende bydelen Trastevere i Roma.

- Temaet i utstillingen er det vakre i det uskjønne, det usette. Bildene som alle er fotografert på et og samme sted, en metallplate på hurtigrutekaia i Stamsund, representerer et motiv mange går forbi. Men tar man seg tid avslører platen en skjult skjønnhet fra et levd liv, spor av mennesker og de stadig skiftende elementene. Nye motiver oppstår hele tiden og forandrer seg med lyset. Utfordringen ligger i å få noe som er flatt til å fremstå med dybde, skriver Baanrud i en pressemelding.

Utstillingen åpner 12. mars kl 18.30

For mer informasjon:
http://www.stamperiadeltevere.it
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Robin L.
Hei Anne Lene! Disse fotografiene traff meg rett i sjela! For noen fantastisk vakre motiver du har fanget her! Har selv en sterk forkjærlighet til denne typen bilder.
Dette var noen av de herligste motivene jeg har sett på foto.no! Tenk att du har fanget så mye vakkert og spennende i en metalplate som for så mange kanskje ikke er noe annet enn en gammel, rusten, skitten og ubetydelig gjennstand. Tusen takk som deler din vakre oppfatelse av det undervurderte som omgir oss, Anne Lene! Mvh Robin
9.3.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu