Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokunsten SIN

På den årlige rockefestivalen Sin i Moss stiller flere medlemmer på foto.no ut arbeider.
Fotografer som stiller ut på festivalen er Katrine Velgaard, Glenn Karlsen, Trygve Walle, Ole Kristian Trana, Alfred Dumben, Jørn Mortensen, Thomas Behn, Morten Strøm, Hildegunn Larsen og Inger-Lise Sundberg.

Rockefestivalen Sin er en årlig rockefestival som ble dannet for å hylle rockepuben Sin City i Moss da denne ble nedlagt i 2005 etter 5 års drift.

Festivalen Sin blir gjennomført med god gammel dugnadsånd. På scenen står det en rekke lokale, nasjonale og internasjonale band. Tony Fjærgård i ledelsen sier i en pressemelding til Moss Avis at de har tradisjon for å slippe til kreative folk på forskjellige plan.

I år er det FOTO som er tema. Gjennom årets festival ønskes foto av høy kvalitet i storformat tilbake på veggen.

- Vi er en rockefestival, så temaet vil i stor grad sirkle rundt rock’n roll. Men også andre gode bilder ønskes velkommen og vi vet at det vil bli et stort spekter med manipulerte bilder.

Det oppstår mange magiske øyeblikk i løpet av en festival, og noen av disse glimtene må opp på veggen slik at de blir husket, mener Fjærgård, som varsler at det blir en workshop med Glenn Karlsen under Fotokunsten Sin.

Tivoli Kjeller'n blir utstillingens sentrum, men det kan også bli bilder i hovedsalen på Tivoli Amfi og på Parkteateret.

1.oktober kl.19.00 blir det åpning av Fotokunsten Sin i Kjelleren.
Katrine Velgaard -
Katrine Velgaard
Glenn Karlsen -
Glenn Karlsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu