Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Østlandsutstillingen

Østlandsutstilingen åpnet den 15. august på Studio STAG, Vestfossen Arena. Den årlige kunstutstillingen inkluderer verk fra hele 50 kunstnere, med et stort mangfold i form og uttrykk.
Alt fra maleri, skulptur, grafikk, video, ulike installasjoner og selvsagt fotografi er å se på ustillingen. Blant fotografene som stiller ut finner vi Morten Løberg, som presenterer en visuelt slående død hval fra Svalbard. Oslobaserte Adrian Bugge, som har bidratt på både høstutstillingen og andre utstillinger den siste tiden presenterer snølandskap i et utvalg av det større prosjektet Inngrep. Marius Ektvedt viser også styrke med sitt portrett av en ung Iransk gutt.

Generelt er det derimot ikke veldig spennende på Vestfossen Arena. Det mangler både kvalitet og sting, og mange av prosjektene er lett å glemme. Ofte blir utstillinger som dette slik, hvor for mange uttrykk og inntrykk i et forholdsvis lite rom gjør det vanskelig og litt kaotisk. Og det er mange kunstverk, hele 60, som har blitt plukket ut fra den solide søknadsbunken fra håpefulle kunstnere.

Men dette til tross, det er lyspunkter på Østlandsutstillingen, og turen til Vestfossen er helt klart verdt og ta. Dessuten er de andre lokalene på området fylt til randen med interessant kunst fra både kjente og ukjente navn som vil legitimere ethvert besøk.

Utstillingen henger oppe til 13. september.
Morten Løberg - Død hval
Død hval
Morten Løberg
Adrian Bugge - Snødekke
Snødekke
Adrian Bugge

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu