Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Abstrakt Fotoutstilling i Aalesund

Vegard Fiskerstrand inviterer til ei abstrakt vandring i form, farge og textur hvor bilda blir ditt transportmiddel og du selv finner ut hvor de tar deg. Bildene åpner for å la fantasien ta deg dit du vil. Du kan finne kjente figurer som du vil ta med deg på reisen, eller kanskje figuren er ditt mål. Alt bestemmer du selv.
Ålesunderen, kunstneren og fotografen Vegard Fiskerstrand åpner sin nye fotoutstlilling på Ta det Piano Art Café and Galleri i Kiperivika i lørdag 6. juni klokka 1500.

Vegard inviterer til ei abstrakt vandring i form, farge og textur hvor bilda blir ditt transportmiddel og du selv finner ut hvor de tar deg. Bildene åpner for å la fantasien ta deg dit du vil. Du kan finne kjente figurer som du vil ta med deg på reisen, eller kanskje figuren er ditt mål. Alt bestemmer du selv.

Vegard har brukt naturlige element fra Sør-Afrikanske natur, som stein, rust og bark i bildene sine. Han gir dem et uvanlig uttrykk og setter lys på dem slik at vi opplever dem og ser dem på en annen måte enn når vi haster forbi i hverdagen.

Vegard Fiskerstrand er nå bosatt i Johannesburg i Sør-Afrika, men har også bodd flere år i USA med familien. Han er på mange måter en eventyrer og han kom til Sør-Afrika første gang under apartheid. Det blei et foreløpig stopp for ham og reisene hans. Vegard jobbet der for en humanitær organisasjon og arbeidet for gatebarn i Johannesburg.

Vegard Fiskerstrand er utdannet fotograf fra The Art Institute of Atlanta i delstaten Georgia I USA. I Atlanta hadde han også sin første fotoutstilling. Alle bildene ble solgt. Han har jobbet innen fotokunst siden 2001 og har hatt flere utstillinger både i USA og i Norge. Vegard har alltid gått sine egne veier og har også hengt bildene sine utendørs. I 2004 hang bildene hans i gatene i Ålesund sentrum, og den uvanlige utstillingen ble snart en turistattraksjon.

Utstillinga skal henge på Ta det Piano i Kipervika ut juli måned.
Velkommen til utstillinga lørdag 6. Juni.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu