Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Uglesett

Han er 19
Han går siste året sitt på videregående
Han tar bilder av fugler
Han heter Mathias Blix
Han er Uglesett.
Det er ikke hver dag en ung herremann på 19 holder utstillinger i Oslo by.
Etter å ha knipsa bilder på fritiden sin med et lite Olympus kamera, kjøpte han til slutt en Nikon D50 høsten 2005. Stort for en femten åring, lite for en fotograf.
Livet fikk en ny linse og allerede i det øyeblikket, visste han at han kom til å ta bilder for resten av livet.
Fra nedslitte hjemme-alenefester tok han kameraet fatt og dro ut i naturen. Ut for å oppdage det som var utenfor hans daværende rekkevidde. Med det nye kameraet i sin hule hånd ville han ta bilder som kunne få en hver til å tenke: "hvordan i all verden?" "vakkert!" "banna bein".
Siden har dette utviklet seg til å bli en del av livet hans, og han har tatt enormt mange gode bilder.

Iløpet av sin 4 år lange hobbykarriere har han allerede fått anerkjent verkene sine. Etter flere gode plasseringer i mange av verdens mest prestisjetunge fotokonkurranser, har han nok å slå i bordet med. Deriblant 33.000 bilder som ble sendt inn, mottok han 2.plassen for i en av kategoriene i den internasjonale kåringen av Wildlife Photographer Of The Year. Han har også en førsteplass fra International Wildbird Photographer Of The Year, som regnes som noe av det største dersom du tar bilder av fjærkre.

Utstillingen "Uglesett" er en utstilliing som viser hans nivå, og de gode plasseringene han har hatt hittil. Så det blir et naturlig valg å stille ut noen av disse bildene. "Uglesett" er hovedsaklig en bildeutstilling av hans unike fuglebilder.

Han er 19
Han går siste året sitt på videregående
Han tar bilder av fugler
Han heter Mathias Blix
Han er Uglesett.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu