Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

tinn/vann vises på Galleri View

Førstkommende lørdag åpner tinn/vann på Galleri Taide. Kom og opplev vann slik du aldri har sett det før.
En hyllest til vannet I Tinn er det vann overalt. Det renner gjennom historiebøker og fortellinger. I alle daler er det fosser, elver og bekker. En av Europas dypeste innsjøer ligger her og det er over to tusen små og store sjøer spredd utover kommunen.

I 2007 var det 100 år siden arbeidet med å temme Rjukanfossen begynte og et lite bygdesamfunn ble forvandlet til en moderne by, takket være vannets enorme krefter. tinn/vann er en del av denne feiringen. En hyllest til Rjukans opphav: Vannet.

Kombinasjonen av 100års jubileet og en fascinasjon for det flytende elementet er bakgrunnen til tinn/vann. Ønsket er å vise alle aspektene vann har. En dokumentasjon av det vi ser og en påstand om at det finnes noe mer. Samtidig en påminnelse om hvor viktig vannet er.

tinn/vann handler om mer enn bare Tinn fordi vann er noe vi alle er avhengige av i vår hverdag. Situasjonen som verden opplever i dag, hvor mangel på rent vann er et stort problem gjør tolkningen aktuell nasjonalt og internasjonalt. Derfor er en viktig del av prosjektet å vekke oppsikt for hvordan samfunnet disponerer en kostbar ressurs.

Vernissage 07. Februar kl 13.00. på Galleri View
Markveien 24 B, Oslo

Se og les mer på www.tinnvann.no
Paida -
Paida
Paida -
Paida
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu