Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoutstilling i Ålesund

Steinar Christensen stiller ut fotografi i galleri J.Aasen i Ålesund Utstillingen består av ni C-print på aluminium str 125x125 cm fra 2006-2008.
Christensen har i lang tid jobbet med skulptur og stilleben tradisjonen. Tolkningen av stilleben er videreutviklet i de utstilte fotografiene. Christensen bruker kjente ikoner i oppbygningen av motivet og skaper en symboleffekt ved sammensetningen av dyr i fremmede miljø. Visuelle referanser fra kunsthistorien og elementer fra vår egen tid danner en unik atmosfære i hans arbeider.

Motivene til Christensen bygges delvis opp i studio og delvis i naturen. På den tekniske siden har han et samarbeide med Fotograf Gunnar Mjaugedal.

Steinar Christensen (f. 1946) er en av Norges betydeligste billedhuggere, og har en stor kunstnerisk produksjon bak seg. Han har vært professor på Statens Kunstakademi i Oslo og på kunstakademiet i Göteborg, samt initiativtaker til oppstart av Kunstakademiet i Bergen.
Christensen har hatt en rekke utsmykkingsoppdrag, blant annet Statoils hovedkvarter i Stavanger og Skulpturlandskap Nordland. Han har vært Norges representant på biennalen i Venezia.

se www.brandstrup.no og catchlight.no
 - Leda og svanen
Leda og svanen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu