Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Welcome to my world

Torsdag kveld åpnet Christian Skipperud en utstillingen "Welcome to my world" på Galleri A i Vibesgate i Oslo.
Utstillingen er med bilder laget på en spesiell måte undertegnede mener lesermassen her på foto.no bør legge merke til: Etter å ha bearbeidet bildene digitalt og laget en collage, kjører Skipperud dette ut på film, som deretter projiseres på filmemulsjon på serigrafi- (silketrykk-) duk, så gjennom den tradisjonelle serigrafiteknikken hvor bildet blir påført canvas, og deretter håndkolorering. Resultatet blir fargesterke, slående bilder.

Christian L. Skipperud (f. 1974) er utdannet ved London College of Printing og Camberwell College of Art. Han er utdannet grafisk designer og har spesialisert seg på silketrykk.

Skipperud lager aldri to helt like bilder, men gjerne mellom 2 og 4 varianter av samme motiv. Motivene er arkitektoniske vinkler, objekter, mennesker eller andre ting som har vekket en interesse. Utstillingen WELCOME TO MY WORLD er Christian L. Skipperuds tredje utstilling i Galleri A. Arbeidene er kombinasjon av silketrykk og akryl på lerret. Bildene ble til under og etter en jordomreise i 2007/2008. Resultatet er ladet med ironi, humor og et skjevt øye på det absurde i tilværelsen.


http://www.listen.no/sted_event.php?sted_id=1403&nummer=57045
Magne Hjelle - Mye å studere...
Mye å studere...
Magne Hjelle
Magne Hjelle -
Magne Hjelle
Magne Hjelle - Christian Skipperud
Christian Skipperud
Magne Hjelle
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu